Centrele Școală După Școală

117 de copii nevoiași se luptă să continue școala!.

Sărăcia, nivelul de studii scăzut al părinților, lipsa conștientizării importanței școlii sunt factori care duc la abandonul școlar. Prin participarea zilnică la programul Școală După Școală, copiii sunt ajutați de profesori și voluntari să-și facă temele, participă la activități nonformale, iau o masă caldă, iar împreună cu părinții participă la ședințe de consiliere.

Și tu poți fi protagonist în educația lor! Cu o donație de 192 de RON, poti asigura, de exemplu, masa caldă a unui copil timp de o lună!

[ Show more ]

Donatii:

4,265 RON

Evenimente fundraising

In beneficiul: Centrele Școală După Școală

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună.

2,265 RON

In beneficiul: Centrele Școală După Școală

2,000 RON

Pagini fundraising

Școală după școală: cel mai frumos cadou pe care l-aș putea primi!

Wishlist-ul meu e, de cele mai multe ori, plin de tot soiul de lucruri și lucrușoare mai mult sau mai puțin inutile.  Am ajuns la concluzia că,

2,265 RON Suma
75.5% Complete

Cadoul perfect de ziua mea: Şcoală după şcoală!

Lucrurile sunt simple: peste două zile e ziua mea. Orice mi-aș dori eu e deja o chestiune de moft și de alint, cu ai mei, prințul consort, prieten

2,000 RON Suma