De ziua mea am ales sa daruiesc!

 

Cristina Enea FDP - Protagoniști în educație

22.745098039216% Complete
580 RON
Sumă strânsă
2,550 RON
Target
7
Donații
Vreau să fac o donaţie!
Dragi prieteni, timp de 1 lună, vreau să ofer micul dejun pentru 17 copii de la rampa de gunoi din Cluj-Napoca! Este ziua mea și vreau să o dăruiesc celor care au nevoie! Vă invit să mă susțineți și să aveți și voi la inimă această dorință a mea! Vă rog așadar să să direcționați cadourile voastre pentru mine spre Asociația FDP-Protagoniști în educație și ei se vor ocupa ca acești copii, timp de 1 lună să aibă asigurat micul dejun. Sunt 2550 lei (17 copii * 5 lei * 30 zile)! Haideți ca împreună să fim o mână întinsă spre cei care au nevoie!

Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Intervenția organizației are ca obiectiv prevenirea abandonului școlar, promovarea ocupării durabile a persoanelor fără o calificare profesională și dezvoltarea inițiativelor de economie socială.

La cei peste 20 ani de la înființare, Asociația FDP Protagoniști in educație, rămâne fidelă misiunii sale, de a promova demnitatea umană a celor mai dezavantajate persoane din comunitățile noastre, pornind de la experiența fiecăruia dintre ei și implicându-i ca adevărați protagoniști ai vieții lor(www.fdpsr.ro, facebook- FDP Protagonisti in educatie)

Copii care trăiesc în familii sărace şi vulnerabile sunt cei mai afectaţi de recentele adaptări în furnizarea serviciilor educaţionale în online datorită pandemiei generată de COVID 19, deoarece au acces limitat la dispozitive IT şi la internet.

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, iti dai seama că acesta este, poate, cel mai fru

 

7 Donații

Redirectionare cadou colegi
12 Nov 2018
La multi ani!
12 Nov 2018
I feel like I need to be close to these children as well.
09 Nov 2018
Ma alatur echipei oamenilor Care fac bine!
09 Nov 2018
09 Nov 2018
Pentru micutii nevoiasi . Respect Cristina!
08 Nov 2018
150 RON
08 Nov 2018
Cristina Enea : FDP - Protagoniști în educație
De ziua mea am ales sa daruiesc!