Hai sa ii ajutam pe cei 17 copii de la rampa de gunoi din Cluj-Napoca!

Dragi prieteni, timp de 1 lună, vreau să ofer micul dejun pentru 17 copii de la rampa de gunoi din Cluj-Napoca! Este ziua mea și FDP - Protagoniști în educație este una din organizațiile care mai bine de 6 ani ajută comunitatea, și în special copiii de la rampa de gunoi a orașului Cluj-Napoca să aibă acces la educație. În acest an, zi de zi 17 copii cu vâsta cuprinsă între 2 și 4 ani fac primii pași spre o viață mai demnă. Cu ajutorul #echipeioamenilorcarefacbine, acești copii au acces la hrană, igienizare, haine curate, servicii medicale și cel mai important activități socio-educative care îi ajută să se dezvolte și mai apoi să se integreze mai ușor în sistemul educațional.vreau să o dăruiesc celor care au nevoie! Vă invit să mă susțineți și să aveți și voi la inimă această dorință a mea! Vă rog așadar să să direcționați cadourile voastre pentru mine spre Asociația FDP-Protagoniști în educație și ei se vor ocupa ca acești copii, timp de 1 lună să aibă asigurat micul dejun. Sunt 2550 lei (17 copii * 5 lei * 30 zile)! Haideți ca împreună să fim o mână întinsă spre cei care au nevoie!
[ Show more ]
Galantomi:

1

Donatii:

15

Suma:

1,405 RON

Evenimente fundraising

In beneficiul: Hai sa ii ajutam pe cei 17 copii de la rampa de gunoi din Cluj-Napoca!

Prin galantom.ro îți poți îndemna prietenii care vor să iți cumpere un cadou de ziua ta să facă, în schimb, o donație pentru una dintre cauzele cu care tu simți că rezonezi. 

825 RON

Suma:

1

Galantomi:
8 Donatii

In beneficiul: Hai sa ii ajutam pe cei 17 copii de la rampa de gunoi din Cluj-Napoca!

Prin galantom.ro îți poți îndemna prietenii care vor să iți cumpere un cadou de ziua ta să facă în schimb o donație pentru una dintre cauzele beneficiare cu care tu simți că rezonezi. Principiul este simplu și vechi decând lumea: "Dar din dar se face Rai" :).

580 RON

Suma:

1

Galantomi:
7 Donatii

Pagini fundraising

De ziua mea te rog ajuta un copil care trăiește la ... rampa de gunoi din Cluj-Napoca

Prieteni, Fiti alături de mine făcând o donatie pentru FDP Cluj. Aceasta organizație non-profit ajuta copiii din medii defavorizate sa primească

1,000 RON Target
825 RON Suma
8 Donatii
82.5% Complete

De ziua mea am ales sa daruiesc!

Dragi prieteni, timp de 1 lună, vreau să ofer micul dejun pentru 17 copii de la rampa de gunoi din Cluj-Napoca! Este ziua mea și vreau să o dărui

2,550 RON Target
580 RON Suma
7 Donatii
22.745098039216% Complete