Preventia Schimba Viata!

Susținem 80 de familii nevoiașe afectate de raspandirea coronavirusului SARS-CoV-2!

Suntem alaturi de cele 80 de familii cu copii care traiesc sub pragul saraciei, care sufera deja si care vor suferi si mai mult din pricina COVID-19. Parintii au ramas fara locurile de munca, copiii se bazau pe mesele scolare, proviziile sunt putine iar din nefericire produsele de igiena sunt lasate pe ultimul loc datorita situatiei financiare.

Da, ganditi-va la acei copii saraci care, venind la scoala savurau cornul si laptele pentru ca plecau flamanzi de acasa. Si la acei copii care veneau la scoala si primeau o masa calda, prin grija organizatiilor non-guvernamentale. Cu siguranta, singura lor masa calda din acea zi. La acei copii pentru care ajutorul nostru inseamna o sansa catre un destin mai bun.

Ei au nevoie de compasiunea si sprijinul dumneavoastra mai mult ca oricand.

Impreuna ii putem ajuta si sustine emotional in aceasta perioada astfel:

-Asigurarea/ distribuirea alimentelor de baza

-Kituri de igiena/ingrijire si materiale educationale pentru cei mici

-Consiliere telefonica/ online tineri, parinti si copii: educație pentru igiena si masuri de preventie.

Doneaza-ti ziua de nastere iar Locul de titular in echipa celor care fac bine va este rezervat!

[ Show more ]
Galantomi:

Donatii:

Suma:

4,238 RON

Evenimente fundraising

31 Dec 2021

Daruieste ziua ta ~ 2021

In beneficiul: Preventia Schimba Viata!

Prin galantom.ro îți poți îndemna prietenii care vor să iți cumpere un cadou de ziua ta să facă în schimb o donație pentru una dintre cauzele beneficiare cu care rezonezi.

4,238 RON

Suma:

Galantomi:

Pagini fundraising

Ajută-mă să echilibrez balanța! Oamenii au nevoie susținerea noastră

Colaborarea mea cu FDP poate fi considerată o tradiție. 2020 e al patrulea an la rând în care îmi donez ziua de naștere unei cauze susținute de

4,238 RON Suma