Cristina Enea - FDP - Protagoniști în educație

De ziua mea am ales sa daruiesc!

580 RON Donatii stranse
22.745098039216% Complete
Vreau sa fac o donatie!

Dragi prieteni, timp de 1 lună, vreau să ofer micul dejun pentru 17 copii de la rampa de gunoi din Cluj-Napoca! Este ziua mea și vreau să o dăruiesc celor care au nevoie! Vă invit să mă susțineți și să aveți și voi la inimă această dorință a mea! Vă rog așadar să să direcționați cadourile voastre pentru mine spre Asociația FDP-Protagoniști în educație și ei se vor ocupa ca acești copii, timp de 1 lună să aibă asigurat micul dejun. Sunt 2550 lei (17 copii * 5 lei * 30 zile)! Haideți ca împreună să fim o mână întinsă spre cei care au nevoie!

Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

FDP - Protagoniști în educație

Intervenția organizației are ca obiectiv prevenirea abandonului școlar, promovarea ocupării durabile a persoanelor fără o calificare profesională și dezvoltarea inițiativelor de economie socială.

Hai sa ii ajutam pe cei 17 copii de la rampa de gunoi din Cluj-Napoca!

FDP - Protagoniști în educație este una din organizațiile care mai bine de 6 ani ajută comunitatea, și în special copiii de la rampa de gunoi a orașului Cluj-Napoca să aibă acces la educație. În acest an, zi de zi 17 copii cu vâsta cuprinsă între 2 și 4 ani fac primii pași spre o viață mai demnă. Cu ajutorul #echipeioamenilorcarefacbine, acești copii au acces la hrană, igienizare, haine curate, servicii medicale și cel mai important activități socio-educative care îi ajută să se dezvolte și mai apoi să se integreze mai ușor în sistemul educațional.

Redirectionare cadou colegi
12 nov 2018
La multi ani!
12 nov 2018
I feel like I need to be close to these children as well.
09 nov 2018
Ma alatur echipei oamenilor Care fac bine!
09 nov 2018
Pentru micutii nevoiasi . Respect Cristina!
08 nov 2018
08 nov 2018